Deelnemers over de lessen

Life is yoga | Jeffrey Deelman foto: www.84photos.nl - Lucas Winkel
Life is yoga | Jeffrey Deelman foto: www.84photos.nl – Lucas Winkel

Ik kan je natuurlijk vertellen wat yoga voor je doet en hoe ik lesgeef. Nog leuker is het om het van de deelnemers zelf te horen. Hieronder de ervaring van anderen.

Hoe ik de lessen vind? Erg ontspannend, ik merkte dat ik al na 2 of 3 lessen me soepeler in mijn lijf voelde. Ik vind dat Jeffrey op een erg prettige manier les geeft; af en toe wat humor tussendoor en prettig dat hij benadrukt dat je niet alles hoeft te kunnen.

Ik ben tevreden over je lessen. Je geeft je yogalessen in een ontspannen sfeer met aandacht voor een ieder. Je geeft duidelijk aan dat je echt niet lenig hoeft te zijn om aan de lessen te kunnen deelnemen. Dat het doen van de beweging al bezig zijn met Yoga is.

Je hebt aandacht voor de goede houding zodat je je niet overbelast of een verkeerde houding aanleert. Je vertelt wat de effecten van de verschillende houdingen zijn.

Fijne lessen waar ik ontspannen weg kom, waardoor ik ’s nacht heerlijk kan slapen.

De yoga lessen geven mij een totale ontspanning. Maar ze geven mij ook nieuwe energie voor de hele week. Dit is nieuw voor mij omdat ik van nature erg wispelteurig ben en snel ben afgeleid. Ik ben blij dat ik deze vorm van ontspanning heb gevonden.

Sinds een aantal maanden ga ik op de dinsdagavond naar Jeffrey voor ‘Bedtime yoga’. Een mooie benaming voor een heerlijk ontspannend uur, helemaal voor mezelf. De met zorg uitgezochte muziek en de warme stem van Jeffrey nemen me mee en zorgen ervoor dat mijn lichaam én geest tot rust komen. Dit klinkt als ‘liggen en niks doen’ maar ongemerkt gebeurt er wel degelijk iets. Aandacht voor je ademhaling, rekken en strekken, steeds met respect voor je eigen grenzen. De aangename omgeving en het kopje thee maken dit uur ‘af’. Ik zie nu alweer uit naar de volgende les….