Vanaf 1 december 2015 kun je je via de website aanmelden voor de les. Je hoeft dan je strippenkaart niet meer te gebruiken. Daarnaast kun je een digitale strippenkaart kopen, die automatisch wordt toegevoegd aan jouw account.

Hoe werkt het?

  1. Op de website vind je een link naar AANMELDEN. Als je daarop klikt, kom je op de aanmeldpagina.
  2. Daar klik je rechtsboven op INSCHRIJVEN en vul je gegevens in. Je krijgt dan een mail om je aanmelding te bevestigen en een wachtwoord in te voeren.
  3. Na het inloggen kun je via MIJN LESROOSTER inschrijven voor lessen en je digitale strippenkaart aanschaffen.

Vragen

  1. Kan ik me ook vast aanmelden voor een les? Ja, dat kun je niet zelf doen maar als je me een mail stuurt voor welke lessen, dan voeg ik je toe.
  2. Zijn mijn oude strippen nog geldig? Ja, die blijven geldig. Na je aanmelding kan ik het resterende tegoed toevoegen aan jouw account. Dit kost je dus niks extra’s.
  3. Kan ik me ook afmelden voor een les? Ja, dat kan. Je kunt je tot 8 uur van te voren afmelden voor een les. Na die tijd kun je je niet meer afmelden. Zo is het voor iedereen duidelijk hoeveel plekken er nog vrij zijn voor een les.

Algemene voorwaarden

Op de website vind je nu ook de algemene voorwaarden. Zo staat er bijvoorbeeld in, dat als je geblesseerd bent je in overleg de einddatum van de strippenkaart kunt verplaatsen.